Kentsel dönüşüm projesi kapsamında acele kamulaştırma kararı alınarak kamulaştırılan, Eski Emniyet Çarşısı olarak bilinen ve 2 bloktan oluşan Yeni Şehir Esnaflar Çarşısında yıkım işlemleri başladı.
Kentsel dönüşüm projesi kapsamında acele kamulaştırma kararı alınarak kamulaştırılan, Kızılay Mahallesi, Halitpaşa Caddesi Üzerinde yer alan vatandaşlar tarafından Eski Emniyet Çarşısı olarak bilinen ve 2 bloktan oluşup 2300 m2 arsa üzerinde bulunan, Yeni Şehir Esnaflar Çarşısında yıkım çalışmaları başladı.
Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun yıkım işlemleri ile ilgili olarak açıklama yaptı.
Başkan Aksun açıklamasında şunları kaydetti; “Şehir merkezinde kötü görüntü oluşturan yıllarca sorun teşkil eden 2 blok, kentsel dönüşüm projesi kapsamında Belediyemizce kamulaştırıldı.
Kullanım açısından çevreyi rahatsız eden bu bloklar için yıkım çalışmaları Belediyemiz tarafından başlatılmış olup en kısa zamanda dönüşümü gerçekleştirilecek.” diye konuştu.



Karaman; “Bayramlarımız, Kardeşliğimizi Pekiştiren En Müstesna Zamanlardır”
Kabadayı’dan Kurban Bayramı Mesajı
Tan’dan, Birliktelik Çağrısı
Şireci’den Kurban Bayramı Mesajı
Aydoğdu’dan Kurban Bayramı mesajı
Tan; Erzincan’da esnafın sesi olmaya adayız
Karaman: “Devletimiz Tüm İmkânlarıyla Üreticimizin Yanındadır”