Şu anda piyasa verileri güncelleniyor. Lütfen kısa bir süre sonra tekrar deneyiniz.

Kanalizasyon baca kapakları yenileniyor

Screenshot_20220407-174051_Gmail

Haber Faruk Canbaba
Erzincan Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü şehir genelinde ihtiyaç duyulan bölgelerde kanalizasyon baca (rögar) kapaklarının bakım ve onarımını gerçekleştiriyor.
Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, Erzincan’ın bulvar, cadde ve sokaklarında bulunan kanalizasyon baca kapaklarını (rögar) yeniliyor. Standart üstü yük ve çevresel etkenlerle kırılan, yerinden çıkan, ekonomik ömrünü tamamlayan kanalizasyon baca (rögar) kapakları, trafik yüküne daha dayanıklı kapaklarla değiştirilerek asfalt ile aynı seviyeye getiriliyor. Erzincan genelinde ilk aşamada ihtiyaç bulunan bölgelerde kanalizasyon baca kapakları değiştirilirken, trafiğin uygun olduğu saatlerde ve gerekli önlemler alınarak çalışmalar gerçekleştiriliyor.
Çalışmalar hakkında bilgi veren Su ve Kanalizasyon Müdürü Savaş Ağsu; “Şehir genelinde öncelikli olarak ihtiyaç bulunan yerlerde kırılan kanalizasyon baca kapaklarını yeniliyoruz. Çeşitli nedenlerle ekonomik ömrünü tamamlamış ve kırılan baca kapaklarını yenileyerek asfalt ile aynı seviyeye getiriyoruz. Kanalizasyon baca kapaklarını yenileme çalışmalarımız şehir genelinde devam edecektir.” dedi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?