habercim24

Yaylabaşı Yerleşkesinde Asfalt serim çalışmaları yapılıyor

Yaylabaşı Yerleşkesinde Asfalt serim çalışmaları yapılıyor
222 views
17 Ağustos 2023 - 13:03

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun’un talimatları doğrultusunda kentte sıcak asfalt serim çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.

Asfalt sezonunda tüm imkânlarını kullanarak birçok bölgede sıcak asfalt çalışması gerçekleştiren Erzincan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Yaylabaşı Yerleşkesinde Asfalt serim çalışmalarına başladı.

“Asfaltsız yol bırakmamak için çalışıyoruz”

Çalışmalar ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Erzincan’a yakışır yollar yapmaya devam ettiklerini belirtti. Yollarda asfalt çalışmalarının süreceğini vurgulayan Başkan Aksun,”Erzincan Belediyesi olarak asfaltsız yol bırakmamak için çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Şehir genelinde ihtiyaç duyulan her mahallede çalışmalarımızı sürdüreceğiz ve Erzincan’ımıza yakışır yollar yapmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımıza hayırlı kullanımlar diliyorum.” dedi.

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -