Erzincan Karaağaç Mahallesi’nde bir iş yerinde çıkan gece yarısı yangını paniğe neden oldu. Yoğun müdahaleyle söndürülen yangında can kaybı yaşanmazken, iş yerinde büyük çapta maddi hasar oluştu.
Erzincan’ın Karaağaç Mahallesi’nde gece saatlerinde bir iş yerinde çıkan yangın paniğe yol açtı. Yoğun itfaiye müdahalesiyle kontrol altına alınan yangında can kaybı yaşanmazken, iş yerinde ciddi maddi hasar meydana geldi.
Erzincan’da dün gece 794. Sokak üzerinde bulunan bir iş yerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangının başladığı saatlerde alevlerin kısa sürede binayı sarması üzerine mahalle sakinleri durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.
İhbar üzerine Erzincan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı 8 itfaiye aracı ve 2 su tankeriyle birlikte 30 kişilik ekip olay yerine sevk edildi. Ekiplerin yoğun çabası sonucu yangın kontrol altına alındı ve çevredeki binalara sıçramadan söndürüldü.
Yangının çıkmasıyla birlikte mahallede büyük bir panik yaşandı. Vatandaşlar geceyi sokakta geçirirken, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun ve İl Emniyet Müdürü Zafer Baybaba olay yerine gelerek çalışmaları yakından takip etti, ekiplerden bilgi aldı.



Süleyman Tan’a İş İnsanlarından Ziyaret
EGC’den Dev Adım
Çatıda Mahsur Kalan Kedi Kurtarıldı
Erzincan’ın Adalet Yatırımları Ankara Gündeminde
Tan Çalışmalarını Sürdürüyor
Kurbanlık Denetimi Başladı
Tan; Erzincan değerleriyle güçlenecek