AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, tedavi sürecini ilk günden itibaren yakından takip ettiği Erzincanlı minik Muhammed Tuğrul Kar ve ailesini Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) ağırladı. Duygusal anların yaşandığı buluşmada Karaman, “Meclis’teki en anlamlı ve yüreğimizi ısıtan misafirimiz Muhammed Tuğrul yavrumuz oldu” dedi.
Erzincan’dan Ankara’ya Uzanan Şifa Yolculuğu
Geçtiğimiz süreçte sağlık sorunları nedeniyle Erzincan’dan Erzurum’a sevk edilen, ardından durumunun hassasiyeti üzerine Sağlık Bakanlığı’na ait ambulans uçakla Erzurum’dan Ankara’ya nakledilen Muhammed Tuğrul Kar’ın tedavi süreci başarıyla tamamlandı. Ankara’daki tedavisinin ardından sağlığına kavuşan minik yavru, babası Erol Kar ve annesi Esra Kar ile birlikte Milletvekili Süleyman Karaman’ı ziyaret etti.
“Tarifsiz Bir Mutluluk Yaşıyoruz”
Ziyaret esnasında Muhammed Tuğrul bebeği kucağına alarak yakından ilgilenen Milletvekili Karaman, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Bugün Meclis’te benim için en güzel, en küçük ve en anlamlı buluşmalardan birine şahitlik ettik. Erzincan’dan Ankara’ya uzanan o zorlu tedavi sürecini anbean takip ettiğimiz Muhammed Tuğrul evladımızı, bugün karşımızda sağlığına kavuşmuş, gülücükler saçarken görmek bizler için tarifsiz bir mutluluk vesilesidir.
Rabbim yavrumuza hayırlı, uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin. Tüm evlatlarımızı her türlü hastalıktan ve afetten muhafaza eylesin.”
Devletin Şefkat Eli ve Teşekkür
Sürecin her aşamasında devletin tüm imkanlarının seferber edildiğini belirten Karaman, konuşmasını teşekkürle tamamladı:
“Bu zorlu süreçte evladımızın sağlığına kavuşması için desteklerini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sağlık Bakanımıza, ambulans uçak ekibimize ve gece gündüz demeden görev yapan tüm sağlık çalışanlarımıza Erzincan halkı adına yürekten teşekkür ediyorum.”
Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafları ve Muhammed Tuğrul bebeğin sağlıklı görüntüsüyle hafızalarda yer edindi.



Karaman: Milletimizin Acısını Yürekten Paylaşıyoruz
HSK Teftiş Kurulu Başkanlığı görevine, Erzincanlı Ali Erdem atandı.
Karaman’dan Erzincan İçin Yatırım Vurgusu:
AK Parti Erzincan Teşkilatı EGC’de Basınla Buluştu
MİLLETVEKİLİ SÜLEYMAN KARAMAN: “POLİSİMİZ, HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜNÜN VE DEMOKRASİMİZİN EN GÜÇLÜ KALKANIDIR”
MEHMET CAVİT ŞİRECİ: “POLİMİZ VATANDAŞIMIZIN EN YAKIN SIRDAŞIDIR”
Tan; Otogar Esnafıyla Buluştu